Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 29, 2010

8- masih sibuk

Assalamualaikum....

semoga hari ini...semua pelayar-pelayar blog yang menjenguk atau tersesat di zon cik Norazlina [atau] Nora diberi limpah rahmat dari-Nya...
kalau termasuk, boleh keluar tanpa baca apa-apa.. kalau baca..sudi-sudilah meninggalkan komen...[sila jangan mengeluarkan kata-kata yang tidak baik ya??]

hari ni...semua result exam dah keluar... Alhamdulillah... semuanya lulus walaupun tak la bagus sangat pun... [setimpal la dengan effort yang dicurahkan...huhuhu] lain kali malas lagi... ponteng kelas.. study lewat lagi...semuanya lagi..lagi...dan lagi.. ini la yang dapat...
tapi yang pasti saya gumbira dan senang hati kerana sekurang-kurangnya...tak la perlu repeat paper matematik yang susah tu.. hehehehe...
dari sekolah minat matematik, so...ambil la jurusan matematik kononnya..sekali...tengok-tengok... adui ai... susah benar...dengan basic matematik yang ciput...masak la saya mentelaah matematik yang saya tak pernah jumpa tu sampai lebam.... huhuhuhu... [pengalaman-pengalaman...]
semua ni bekalan di masa akan datang...saya kena kuat...~!! semangat~!! [ macam intan la pulak... - siri indonesia terpanjang.miss Dr Rado. hahahaha]

saya masih sibuk menyiapkan bookmark... sambil-sambil buat benda lain sebenarnya.. :)
baru siap 34 bookmark... saya target mencecah 200... [boleh ke ni??? ] InsyaAllah... Amin...

dah lewat malam...[12.09am] masih belum tidur... sibukkan diri di sini..sambil-sambil menyiapkan bookmark dan selendang... tak sabar nak tengok hasil selendang... :)

mengantuk la pulak...kalau dah typing nya sebanyak ini... mata pun dah mula memberat dengan jayanya... apa tandanya?? kena tidur? tak mungin..sebab selendang dan bookmark belum siap...

semoga bertemu lagi di alam maya ini...
wassalam..

1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...