Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

128 - kakak saya cikgu...

Assalamualaikum....

tajuk entry: apa kaitannya dengan sayakan?hahaha
cop...cop... sebelum cerita lebih lanjut...

doa pagi dulu....
semoga kita semua berada di bawah lindunganNya..Amin....
semoga kita semua mengucapkan kata-kata yang baik-baik sahaja setiap hari walaupun dengan menggunakan tangan ucapan tersebut..Amin....[ber blog la maknanya tu ^_^ ]

cuaca: hujan membasahi bumi Puchong ketika ini.... sejak jam 7.00am tadi...
suasana: sejuk...
perasaan: tiada ketika ini...

kenapa tajuk entry macam tu? kehilangan saya seminggu kebelakangan ini [untuk berblog la] ada kaitannya dengan tajuk tersebut... cewah~ macam siyes je bunyinyakan....?
apa kaitannya? mahu tahu saya buat apa?
jom layan gambar je...[saya nak cepat, nak sambung lagi tugas saya...]opsss...tugas ke?
ok....inilah kerjanya.... semua-semua draf je...belum siap lagi...

jadual betugas : draf pertama
draf ke 2
draf ke-3 : tapi hasilnya macm lain...
hasilnya: kita tengok kat entry lain la ye?? heheehe
ini pula...board 
ini idea saya atas sebab melihat langsir kelas kakak [yang saya jahit] (wink*)berbintik2[bertahi lalat] kerana kena hujan. saya bagi cadangan untuk kakak...tetapi akhirnya saya yang kena buat.
board ni nak ditampal di lubang angin...[ala...yang atas tingkap tu..] kalau di sekolah, lubang angin ni jaring-jaring je..setiap 1 frame sebesar manila kad. jumlahnya 24 untuk kiri dan kanan tinggkap kelas. tapi saya bagi suggestion buat 12 saja. adoi~ tak larat nk buat banyak-banyak


sampah dah penuh satu plastik,
tapi kerjanya belum siap lagi....
ok..sudah-sudah...
anak-anak sudah berbunyi di bawah....sambung kerja-kerja kreatif ni lagi....[kreatif la sangat]

p/s: maaf sebab masih belum update follower bertuah.... sabar ye? saya tak punya banyak masa untuk membuat pilihan....

p/s/s: kepada cikgu-cikgu di luar sana....nak buat board untuk kelas? boleh tempah kat saya....hehehe
khas untuk cikgu Nurin...[saya harap cikgu singgah lagi di sini dan baca entry saya ni...hehehe]

2 comments:

alinac lover said...

hehehhe rajin!

Cikgu Nurin said...

Waahhhhhh...rajinnya.....saya pakai komputer tampal je sebijik sebijik kat board....cantik bebeno jadual tugas tuh.....

he he he...boleh ke akak tempah?...baru rajin bebudak tu nak menyapu sampah...kalau macam ni punya cantik jadual tugas,sure tetiap minggu menang kelas ceria...

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...