Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 07, 2011

174 - TENSEN - PRESENTATION @ JB

Assalamualaikum....

saya tengah marah..sedih..kesal..tensen...semua ada...[semua yag jahat-jahat]
tiada satu pun yang baik menyelinap di ruang hati waktu ni...

semoga anda yang singgah di sini ceria sentiasa....

apa puncanya?
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
saya belum habis rasa kesalllllll.....

tarikh presentation projek sarjana muda2( PSM2) sudah keluar semalam...saya baru cek tadi setelah kawan mesej saya tadi...
tarikh presentation adalah [30 april 2011] di JB
kenapa saya marah?
apa yang saya marahkan?

1st paper [exam] saya [29 april 2011] di KL
presentation di JB
bayangkan lah...
jarak masa tak sampai satu hari...
mana saya nak prepare exam..mana nak prepare perjalanan ke JB dan prepared presentation....

saya marahhhhhhhhhhhhhhhhhh.......gerammmmmmmmm.....

tolongggggggg...tolonggggg................
hotel tak tempah lagi....

nota hati yang sedang geram:
help kawan-kawan yang tinggal di Skudai JB
tolong suggest kan hotel yang paling dekat dengan UTM skudai...
yang murah-murah cukup ye? tak nak jauh-jauh

4 comments:

Cikgu Nurin said...

ishk...macamanana management U boleh buat benda macam ni? teruk betul...sian adik akak....:(

MiZi said...

kak... sabaq kak... ala kak dok la homestay lagi best tauuu

ENTRY BARU : layan beger jom

MiZi said...

kak nora... hahaha dah tu sekarang macam mana dah setel blom??


Layan Mizi Merapu : blurr

MiZi said...

kak lina... x habeh tensen lagi ka kak.. sabo kak sabo..

MAI LA MAI LA : Jom Rileks2

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...