Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 27, 2011

185 - 182 - sambutan



Assalamualaikum....

semoga yang sedang membaca dirahmati dan dilindungi Allah..Amin..



tahun 2011
Alhamdulillah..seperti yang saya syukurkan.. saya masih di sini...
tapi..sambutan kali ni tak berapa best sebab saya masih dalam minggu peperiksaan...jadi..tiada istilah berfoya-foya menyambut ulang tahun kelahiran...

tahun ni sambutan - tiada kek.. saya tak tahu kenapa. mungkin semua dah jemu makan kek. 9 April lepas sudah makan kek Brownies Walnut [secret recipe] sempena birthday along.
atau mungkin sebab saya terlalu sibuk dengan kertas-kertas yang penuh dengan nombor-nombor dan formula-formula...

jam 12am..abang ipar bagi saya ni.. 

ice cream cake



sambut ganti kek katanya...
makanlah beramai2..

agak kecewa sebenarnya sebab setiap tahun mesti dapat kek besar punya...mesti secret recipe.
tapi setelah esoknya...saya tak kisah sangat..
sebab saya dapat ni...
tadaaa....
wah....
saya pilih sendiri..
saya yang minta diskaun dengan salesman and salegirl. ^_^
saya sangat menyukainya.. [wink*]
hadiah ni tuntutan dari hadiah tahun lepas...saya tak tahu...
(*_*) benar-benar saya tak tahu pun yang kakak saya sudi memberi hadiah ini...
Alhamdulillah....saya sangat gumbira...^_^

kak teh datang dari pahang...
dia bawa hadiah juga..[ceh, macam dibo si naga pemberi hadiah pula] hahaha

special coklat...
home made chocolate
sesiapa yang mahu menempah,
sila email saya untuk tahu harganya ya...
-boleh buat hadia birthday macam kakak saya kasi pada saya
-boleh buat hadiah perkahwinan
- nak buat hantaran pertunangan dan perkahwinan pun boleh.
yang paling special..
encik Celcom pun bagi hadiah juga...
penggunaan talifon percuma selama seminggu kepada nombor yang telah didaftar dalam senarai 8pax...
best tak?? huhuhu...
talifon emak setiap hari..gayut sampai lebam...

nota hati...: entry ini ditulis sehari selepas birthday...tapi tak perasan pula tak sempat post lagi...lupa...
semoga saya dilimpah kurniakan rezeki yang murah...dan kesihatan yang baik..amin...

4 comments:

MiZi said...

nak gak cake tu.. huk3... x ajak pon...

Dunia Baru KU : Kembali Sudah

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

kek dh habis...

dik, mcm mn nk ajak..
akak pun tak cukup..kecik je.. hahaha

Cikgu Nurin said...

Weeeiii..banyak nye hadiah die.....kek tu best...

Ini Kisah Tia said...

aiskrim cake tuu nampak nyum2 ;)

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...