Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

123 - bukan Giveaway..cuma follower bertuah

Assalamualaikum.....


semoga kita semua dilindung Allah...Amin...
semoga kita sentiasa bergembira dan bersemangat...


baca tajuk semua orang pelik agaknya...
jom-jom saya nak bagi tahu ni....
sempena nak masuk tahun baru ni...saya nak mengumpul follower dan pembaca ramai-ramai...jom bantu saya.....


rasanya mungkin ramai blogger yang nak buat perkara sama atau ramai yang dah buat pun..saya tak tiru sesiapa atau ciplak idea sesiapa ya...
teringat satu entry yang pernah saya tulis...enrty ke seratus saya bercadang nak buat Giveaway... tapi memandangkan saya sangat sibuk dengan exam terpaksa saya tunda...
lepas tu dah tak jadi nak buat giveaway... so..hari ni terfikir nak buat macam ni...
untuk kita bersama.... jom bagi kerjasama....


hrummm... saya tiada idea sebenarnya...
macam nilah....kita buat aktiviti follow, sahre link, click nuffnang...sama-sama mendapat ramai kawan sempena tahun baru...insyaAllah mendapat rezeki juga pada tahun baru... jom kita cuba nak??


1- follow 
2- letakkan link saya dalam senarai lisa link anda..
3- click nuffnang...


saya pasti akan buat perkara yang sama....[3 perkara di atas]
saya akan letakkan anda dalam satu list [kawan tahun baru]
saya akan clik juga nuffnang anda...
saya akan [update] senaraikan nama anda supaya sesiapa yang singgah di sini juga akan singgah di blog anda...


boleh tak kalau saya nak sasarkan 500 orang dalam masa dua hari? dari hari ini?
kalau anda bagi kerjasama...InsyaAllah kita sama-sama boleh....


opsss...
ada lagi satu...
kepada follower bertuah zon Norazlina [atau] Nora...
anda akan mendapat sedikit hadiah dari saya... [saya belum pasti nak bagi banyak mana hadiah.kepada berapa orang]


saya akan memilih follower bertuah [tak kira follower lama atau follower baru]
follower saya [anda juga mungkin bertuah]
untuk perempuan saya akan bagi brooch dari krafaina click untuk lihat.
untuk lelaki saya akan bagi bookmark juga dari krafaina click untuk lihat.
anda juga boleh follow blog ni..[tiada paksaan..tapi alang-alang singgah, follow sahajakan?]


saya akan mula dengan perjalanan saya [semoga perjalanan saya dan anda tidak menemukan saya dengan dua orang kakak saya di alam maya. mereka tidak pernah tahu dan saya tak akan bagi tahu mereka yang saya punya blog. malu *wink]
kakak n teh, kalau jumpa blog ni buat tak tahu je...


saya akan memulakan perjalanan dengan lawat blog sesiapa sahaja sebentar lagi...
saya akan senaraikan anda di ruangan komen...[sesiapa yang singgah sila lawat mereka di ruangan komen saya]


anda? 
1- cek nama anda di ruangan komen...
2- jika ada, bagi tahu nombor nama anda.
3- jika tiada tinggalkan link anda. dan saya akan masukkan anda dalam senarai [kawan tahun baru]


semoga semuanya mudah dan faham...
terima kasih...


update: wow....blogwalking bukan mudah ye?? ^_^ 
kalau singgah mesti nak baca..hehehe....kalau dah baca..mesti la lama ^_*


saya tak akan update di ruangan komen... kepada kawan-kawan baru yang singgah,dah follow, letak dalam bloglist, dah click nuffnang, jom klick link kat blog list [kawan tahun baru] di bahagian bawah blog ye? buat perkara yang sama pada mereka..supaya kita dapat ramai kenalan....

18 comments:

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

jom...
saya sudah memulakan perjalanan...
saya follow..saya letak link dalam senarai [kawan tahun baru], saya click nuffnang jika ada....

anda clik and buat perkara yang sama ye?

1-http://kaktianakumi.blogspot.com/

2- http://www.zuarxpdc.com/

3- http://widgetindex.blogspot.com/

4- http://hujanselamanya.blogspot.com/

5- http://kle-peq.blogspot.com/

6- http://azie2829.blogspot.com/

7- http://remi86.blogspot.com/

8- http://nierakecik.blogspot.com/

9- http://www.c2fil.blogspot.com/

10 - http://hikayatcikzqa.blogspot.com/

cubaan dengan 10 dulu ye?

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

update


11- http://kakimotong.blogspot.com/

12- http://pinkladysays.blogspot.com/

13- http://zulonlinestore.blogspot.com/

14- http://chikedees.blogspot.com/

15- http://rimausakti.blogspot.com/

16- http://rizuanismail.blogspot.com/

17- http://mummyzilhan.blogspot.com/

18- http://alongwiraje.blogspot.com/

19- http://akuhunny.blogspot.com/

20- http://nusananosa91.blogspot.com/

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

update

21- http://dalamnafascinta.blogspot.com/

22- http://www.bukananaktokey.com/

23- http://asrirayrock.blogspot.com/

24- http://mybacteria.blogspot.com/

25- http://budakckola.blogspot.com/

26- http://fieqilah.blogspot.com/

27- http://cahayawanita.blogspot.com/

28- http://kauakuduniaku.blogspot.com/

29- http://www.adikanati.blogspot.com/

30- http://fardiyana94.blogspot.com/

shizuka said...

follow sini.:)

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

update

31- http://renunganask.blogspot.com/

32-http://bluesriders.blogspot.com/

33- http://sitinurohaidah.blogspot.com/

34- http://churalliya.blogspot.com/

35- http://myqza.blogspot.com/

36- http://dihaz17-foryou.blogspot.com/

37- http://myretromonolog.blogspot.com/

38- http://gadisshizuka.blogspot.com/

39 -http://rainbowcloudy.blogspot.com/

40- http://asyura27.blogspot.com/

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

latest

http://princessdyne.blogspot.com/

http://nusananosa91.blogspot.com/

http://schizophreniaeasy.blogspot.com/

http://hikayatcikzqa.blogspot.com/

Cikgu Nurin said...

akak dah follow nora....tapi harap jangan di sini saja terhentinya...kita sambung ukhwah di maya...

mekchu said...

yey.. mekchu di. no.34.. harap2 bertuah...

salam kenal nora & selamat tahun baru 2011 *wink

biskut said...

moga sukses azlin...semoga tercapai impian untuk tahun nih.

Cute MuM said...

cute mum folower yang ke 69..

http://mamiuyun.blogspot.com
http://mamiuyuncontest.blogspot.com

nanti Cute Mum masuk dalam list juga..

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

cute mum: terima kasih...^_^
selalu2lah kunjung di sini ye?

MisS NadRAH said...

salam kenal sis=)

tq eh..dtg blog sy..

sy mai blog akak melawat ni=)

http://whywhylovenad.blogspot.com/

da follow..hhehe

shahjiehan said...

haik..xjmpa btang utk SJ follow~ :(

fa10 said...

fa10 dah follow..
dah klik nuffnang... 2x
dah link dlm blog utama..

http://bicaramataku.blogspot.com/
http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com

Fida Rosli said...

Saya dah follow...tapi belum ada...hehe :)

tiefazatie said...

salam...ifa dah folo yaa..=)

id follower: 74.tiefazatie

ur url blog ada under gengblogger ye..=)
tq!

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

selamat datang ye kawan2.
terima kasih sudi singgah...

P0cAhoNta$ said...

saya juga baru singgah. maaf la blog saya pon belum update. follower ke 77

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...