Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 05, 2011

150 - impian...



Assalamualaikum....
semoga yang singgah di sini sihat dan dilindungi-Nya...Amin..

tahap pemikiran: di bawah pengaruh tidak sedar. mengantuk tahap dewa...
suasana: ditemani haruman terapi rose bud, dingin...

saya punya impian [mmm...besarnya impian saya...] saya nak berumah di tepi laut...walaupun saya takut di lambung ombak...  ^_^
cantik kan?
best kalau dapat rumah macam ni...
"full house"
semalam baru habis layan menonton drama episod full house [drama korea] best cerita tu....
cerita ni sweet yang menyakitkan hati... tapi siyes best
tapi [lagi]....cerita ni sudah habis...

saya suka rumah dia...
saya jatuh cinta melihatnya...[nyaman je...]

salah satu part menghadap laut

tempat santai lain pula..
barisan-barisan pelakon...



happy ending ^_^

nota pendek: cerita ni happy ending...dengar-dengar ada ful house 2 [tak sabar menunggunya]

2 comments:

MiZi said...

aduh la.. suma pakat miinat cita korea,... xsuke..

http://www.contengcorner.com/2011/03/tag-aku-dan-kita.html

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

hehehe MiZi, lain orang lain citarasanya...
ada orang kata, cita korea ni..tiada keganasan..kebanyakannya sopan-sopan belaka... ^_^

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...