Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 26, 2010

72 - CONTEST KAD RAYA DAN KENANGAN SILAM

salam Ramadhan.... ^_^

KAWAN-KAWAN...jom RAMAI-RAMAI join contest ni...biar EN.ASY   penat menghantar kad raya untuk kita semua... muahahaha [gelak jahat]
En.Asy, thanks for the invitation wah, speaking london pula.


EN.ASY suruh cerita tentang kad raya dan kenangan silam..
macam mana ni?? saya tak ada cerita pasal kad raya...hihihihi...
kenangan silam? en.Asy, semalam saya dengar ceramah. penceramah tu cakap...jangan ingat kisah silam ^_^

saya tak pernah dapat kad raya special.. (T_T) [harap dapat dari tuan tanah yang baik hati nak bagi kad raya ni...] saya sedang bodek tuan tanah (^_^)v 
masa sekolah dulu-dulu pun tak ada. rasa-rasa boleh dikira dengan jari je kad raya yang saya pernah dapat... hwa..hwa... :(( [dah sedey.macam mana ni tuan tanah?]

masa belajar di KL saya yang selalu bagi kad raya special... ^_^
saya bagi kat mak saya...[walaupun saya tahu yang saya akan sampai dulu dari kad raya yang besar gedabak tu...] hahahaha...
saya menyorok bila mak baca kad tu...[blushing2]
sekian.....


p/s: maaf tamak entry hari ni... huhuhu
p/s untuk en.Asy: saya tak nak duit raya RM10. saya nak kad je..hihihihi [special tau?] ^_^

sekian..wassalam....

7 comments:

Asyraf Hamasaki said...

Hehehe apa la salah balik tu hulur je kad raya kat mak terus kan :-) kawan2 ker
:-)


Terima kasih kerana sudi menyertai ;-)
Penyertaan di terima
Kod peserta adalah 007
sila hantarkan alamat rumah * utk penghantaran kad raya *
di Email adress
asyrafhamasaki@gmail.com

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

hahaha..kalau hulur, tak de la perasaan menerima kad raya dr en.posmen...
x de lak keje en.posmen..huhuhu

wah...james bon... muahahaha

zalizalu said...

erk? kita berentap.. kekeke :P

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

hahaha...untuk apa?? dapat RM10 ke??
hahaha...

saya mahu kad raya special je..
tapi belum pun send alamat..
tak tau nak bagi alamat mana...
kalau alamat sini...lepas raya br bc..kalau alamat kampung.....takut tak sempat pula..huhuhu

sumpit said...

Aduila.. macam2 stail penulisan blog ni.. kena highligt dulu baru buley baca yer.. abang posmen tolong hantar kad raya kad owner blog ni yer...

kisah kad raya

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

huhuhu...
wah..ada org bg pesanan kat en.posmen nih..masheh..mashehh... :)

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...