Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 22, 2010

68 - ketika cinta bertasbih...

salam

saya nak "sharing is caring" cerita ni.... "ketika cinta bertasbih"..
pergi la ke link di bawah... ni starting.. nanti korang-korang load la sendiri part seterusnya yang ada di sebelah kanan


sila menonton dengan tenang sehingga part 15 ye??

pencinta-pencinta cerita yang berunsurkan islami.. mesti akan cakap best~
oopsss...kalau tak best sila jangan serang saya dengan tepung dan telur....
tidak....saya takut.... hik hik hik...

p/s ringkas : sila tutup lampu ketika menonton... [mode panggung wayang] ^_^ hahaha
p/s panjang: siapa sudah menonton, sila tinggalkan komen...saja mahu dengar pendapat orang lain...[atau]...saya sorang je yang syok sendiri kata cerita ni best... jangan tipu ye?? kalau tak best cakap je tak best...saya tak marah punya...bukan cerita saya... hahaha...tapi...kalau tak nak komen..suka hati la kan...siapa boleh paksa kan?? hehehe...
enjoy your day...

wassalam....

3 comments:

alinac lover said...

saya suka cerita ni...da follow~

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

saya suka juga...[sangat suka] ^_^

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...