Assalamualaikum kepada semua pelayar-pelayar blog...
kini anda berada di zon Norazlina [atau] Nora...
terima kasih kepada sesiapa yang sudi melawat, termasuk atau tersesat ke zon saya ni...
di zon ini saya sekadar ingin mencoretkan perjalanan hidup saya...
agar saya dapat melihat pencapaian saya masa kini dan masa akan datang....

bermula dengan cabaran 30 hari menulis blog...
adakah saya berjaya menyahut cabaran ini?? kita lihat bersama-sama...

lawatan sambil belajar...

:: Jom jalan-jalan di sini ::

Blog writing....

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

71 - macam-macam nak cerita...



Assalamualaikum
semoga pengunjung-pengunjung zon Norazlina [atau] Nora sentiasa diberkati dan dilindungi Allah...Amin...[sila senyum sekarang] memastikan anda ceria.. hehehe...[maaf..ada lak yang marah saya nanti..saya tidak membuli ya?]

terima kasih kepada yang selalu singgah, melawat, ziarah, jalan-jalan, kacau-kacau dan sewaktu dengannya.. :)
baca entry title mesti ramai yang nak tahukan? saya sedang perasan.jangan dilayan. huhuhu..kalau saya baca title macam ni..saya tertarik..tapi, tak ada apa yang menarik sangat pun di sini. it's starting...

1. saya nampak bulan...
keluar seawal 6.45am [bukan rutin saya] membuatkan saya mencari sesuatu untuk menenangkan diri...
semasa drive saya nampak bulan sebesar talam ibaratnya... sangat cantik dan teruja. serious tak tipu. saya mesej dua orang kawan. tapi message sending failed~! dah expired rupanya..adoi~ kecewa. tak dapat kongsi dengan sesiapa...kalau la DSLR ada bersama...huh~[tak kan nak berhenti di tepi highway pulakkan?]

2. keindahan pagi...
jom, saya share picture okey~


sangat cantik...[keindahan tu sgt cantik.]
tapi pic ni diambil menggunakan kamera handphone yang tak berapa nak canggih :)

just nice
sorry la..kualiti gambar kurang ^_^


3. semalam saya kena masak.. dah lama tak memasak makanan yang berat
kesian tengok kakak yang sarat punya pasal... dia asyik keletihan je.. saya merajinkan diri la... hehehe... [kelihatan seperti sangat malas. tidak sebenarnya :) hehehe]


kakak sebut menu untuk berbuka..[paham-paham la sendiri maksudnya]
menu : masak lemak cili api kacang panjang campur udang + ayam goreng + ikan goreng.
simple jer.. hahaha... [tadi bunyi macam gempak je kan?huhuhu]. kepada en.calon, saya pandai masak lemak cili api sahaja...muahahaha
saya tak berniat pun nak memasak semalam.. tapi tah macam mana boleh memasak pulak.
siap buat kuih lagi...
jom2..nak share gambar lagi...


simple :)
belum goreng...


ini hasilnya...popia goreng..yummy~~
4. kecewa. [malam semalam tidur awal]
lepas solat tarawikh terus tidur...  (T_T)
kalau saya tidur awal tanpa sempat buat apa-apa.. bangun pagi mesti moody. pulak tu kena hantar kakak dan abang ipar kerja di shah alam...Adoi~~
tak suka bila tak dapat mengawal keletihan badan...

apa lagi ya? dah abis la... dah tak ada apa-apa dah nak cerita...
enjoy reading... [kalau tak suka, jangan cakap apa-apa okey~ nanti saya juga kena tempias dosanya] 

p/s: kalau ada sesiapa yang mengalami masalah macam saya  "Warning: Visiting this site may harm your computer!" Share ye? ke..saya sorang je yang macam ni?? huhuhu...

selamat berpuasa dan selamat berbuka
wassalam....

5 comments:

aimantashkiL said...

huhu..ok ni..makin lama insyaAllah makin ''peropesionaL''..hehe

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

muahahah...

zalizalu said...

Warning: Visiting this site may harm your computer.. kekeke
sedapnya.. mana belaja nie? :P

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

belajar masak n buat kuih ni??
huh~ saya di besarkan dalam family yang membuat dan berniaga kuih... :)

no wonder kena tahu juga..hehehe
walaupun tak padai pun buat kuih :)

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

jom baca cerita lain juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...